Më shumë se 20 vite përvojë pune dhe profesionalizëm

Dento

Medical

Rezervoni një Takim

Kush jemi ne?

IPSH Dento Medical Shkup është "POLIKLINIKË ME ORDINANCË TË PËRGJITHSHME MJEKSORE DHE ORDINANCË PËR STOMATOLOGJI TË PËRGJITHSHËM" i themeluar më 10.04.2006

Ne ju ofrojmë qasjen më moderne në zgjidhjen e intervenimeve stomatologjike. Qëllimi ynë kryesor është të ofrojmë ndihmë, shërbim cilësor dhe të shpejtë me dhimbje minimale gjatë intervenimeve stomatologjike.Çmimet për shërbimet tona janë të favorshme dhe të ulëta në krahasim me cilësinë që ne ofrojmë.

Dëshmi për cilësin e shërbimeve tona është standardi ISO 9001-2000 I fituar nga instituti për cilësi-The International Certificate Network-IQNet&SIQ (Republika e Slovenisë).

Dento Medical team

Ekipi ynë

I udhëhequr nga motoja e profesionalizmit, papërsosmërisë dhe ekspertizës, ekipi ynë vazhdimisht arsimohet dhe azhurnohet në konferenca dhe seminare në vend dhe jashtë vendit (Bashkimi Evropian dhe SHBA), duke zbatuar në praktikë njohuritë e fituara. Në punën tonë ne përdorim materialet, teknologjitë dhe teknikat më të fundit që janë në trend me arritjet botërore në stomatologji.

Shërbimet

Card image cap
Stomatologjia e
përgjithshme

Më mirë është kur pacienti përdor shërbimet preventive parandalues, dhe jo për trajtim korrigjues!

Card image cap
Kirurgjia
Orale

Paradontologët tanë janë të fokusuar në gjetjen e shkakut duke ofruar trajtimin më efektiv.

Card image cap
Ortodoncia

Lajmi i mirë është se përmes trajtimit ortodontik mund të arrini një buzëqeshje të shëndetshme dhe të bukur.

Card image cap
Protetika

Pa mar parasysh a bëhet fjalë për punime fikse apo mobile,inlay apo onlay,ne jemi këtu për ju.

Card image cap
Stomatologjia
Estetike

Çfarë dëshironi të dini për stomatologjinë estetike? Brenda ka përgjigje për Pyetjet më shpesh të parashtruara....

Card image cap
Rreze-X
diagnostifikimit

Ne përdorim teknologjinë më të fundit dhe jemi në dispozicionin tuaj për çdo lloj skanimi.

Kontaktoni

Shkupi

st. Ljubica Georgieva 2A, Skopje, Karposh 1000, MK

Dojrani

st. Marshal Tito 3/4, Sretenovo, Dojran, Star Dojran 1487, MK

Ekzaminimi

Nëse dëshironi të caktoni një takim me ne, t'ju dërgojmë listën e çmimeve për shërbimet tona, ose keni ndonjë pyetje shtesë, ju lutemi plotësoni formularin e mëposhtëm dhe ne do t'ju përgjigjemi sa më shpejt që të jetë e mundur.

E RËNDËSISHME! DENTO MEDICAL ka marrëveshje me Fondin e Sigurimeve Shëndetësore të Maqedonisë dhe punon me çmimet referencë për pacientët me karton blu. Ne gjithashtu kemi një shumëllojshmëri mënyrash pagese për dëshirën e klientëve tanë.

Dento Medical partners Dento Medical payments