Повеќе од 20 години работно искуство и професионализам

Dento

Medical

Закажи Термин

Кои сме ние?

ПЗУ ДЕНТО-МЕДИКАЛ СКОПЈЕ e “ПОЛИКЛИНИКА СО ОРДИНАЦИЈА ПО ОПШТА МЕДИЦИНА И ОРДИНАЦИЈА ПО ОПШТА СТОМАТОЛОГИЈА“ оформена на 10.04.2006.

Ние ви нудиме најсовремен пристап во разрешувањето на стоматолошките интервенции. Наша главна цел е да пружиме помош, квалитетна и брза услуга со мимимум болка при стоматолошките интервенции. Цените за нашите услуги се поволни и ниски споредени со квалитетот кој го нудиме.

Доказ за квалитетот на нашатите услуги е добиениот ISO standard 9001-2000 од институтот за квалитет – The International Certificate Network – IQNet & SIQ (Република Словенија).

Dento Medical team

Нашиот тим

Водени од мотото на професионалност, беспрекорност и стручност, нашиот тим постојано се едуцира и надоградува на коференции и семинари во земјата и странство (ЕУ и САД), притоа применуваќи ги добиените знаења во пракса. Во нашата работа ги користиме најновите материјали, технологии и техники кои се во тренд со светските достигнувања во стоматологијата.

Услуги

Card image cap
Општа
стоматологија

Најдобро е кога пациентoт ги користи услугите за превентивна нега, а не за корективно лекување!

Card image cap
Орална
хирургија

Нашите пародонтолози се фокусирани да ја откријат причината обезбедувајќи најефективен третман.

Card image cap
Ортодонција

Добра вест е дека преку ортодонтскиот третман може да постигнеш здрава и убава насмевка.

Card image cap
Протетика

Независно дали се работи за фиксна или мобилна протетика, инлеи или онлеи, ние сме тука за вас.

Card image cap
Естетска
стоматологија

Што би сакале да знаете за естетска стоматологија? Внатре се наоѓаат одговори на некои ЧПП...

Card image cap
Рентген
дијагностика

Користиме најсовремена технологија и ви стоиме на разполагање за секаков вид на снимки.

Контакт

Скопје

st. Ljubica Georgieva 2A, Skopje, Karposh 1000, MK

Дојран

st. Marshal Tito 3/4, Sretenovo, Dojran, Star Dojran 1487, MK

Преглед

Доколку сакате да закажете преглед кај нас, да ви го испратиме ценовникот за нашите услуги, или имате некои дополнителни прашања ве молиме пополнете го следниот образец и ние ќе ви одговориме во најкус можен рок.

ВАЖНО! ДЕНТО МЕДИКАЛ има склучено договор со Фондот за Здравствено Осигурување на Македонија и работи со референтните цени за пациентите кои имаат картончиња. Исто така, располагаме со различни методи на плаќање за погодност на клиентите.

Dento Medical partners Dento Medical payments